Italiaanse catering

Toia Italiaanse catering maakt heerlijke, échte Italiaanse gerechten. Alles draait om kwaliteit. Precies zoals u het wilt: bij u thuis of op werk bezorgd. 

U kunt uw wensen meteen opgeven en dan gaan wij voor u aan de slag! Bekijk ons Menu voor een selectie van de mogelijkheden voor uw gelegenheid. Of laat een uniek Menu samenstellen.

Ook bezorgen wij voor groepen kleiner dan 10 personen via onze bezorgservice. Wij zien uw contact graag tegemoet, bestel direct Italiaanse catering via onderstaande knop.

Italiaanse kok aan huis

Heeft u liever een Italiaanse kok aan huis? Dat kan! Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van een avond heerlijk Italiaans eten met vrienden in uw eigen omgeving.

Het menu wordt naar uw wensen samengesteld en net als onze catering met passie en kennis bereid. Benieuwd naar de mogelijkheden van een Italiaanse kok aan huis? Neem gerust contact op. 

 

Italiaanse gerechten

Lees de leukste blogs over Italiaanse gerechten, onze belevenissen, de Italiaanse cultuur en tips waarmee u wellicht geholpen bent. 

Ingrediënten  van topniveau

Met relaties in Italië worden lokale ingrediënten van topniveau geselecteerd, waarmee we jullie met een grote toewijding willen verrassen en vooral willen laten genieten. 

 

Like ons op Facebook en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle nieuwe blogs en leuke acties! Ook zijn we om de drie weken te vinden met een culinair artikel op het grootste blog over Italië: Ciao Tutti.

Of meld u aan voor de Toia Mailing list onder aan de pagina.

Heerlijke Italiaanse catering. Met liefde en aandacht bereid. Makkelijk en snel in contact! Erg tevreden!
— Else Ham
Toia Guanciale

Wat is toia?

Wat is Toia? Hoor ik u denken. Toia is de naam van het huis in Bacchereto waar de oma van Leonardo da Vinci, Donna Lucia, heeft gewoond. Leonardo zijn ouders zijn nooit getrouwd geweest. Als gevolg daarvan is Leonardo vanaf een jonge leeftijd aan zijn oma in Toia di Bacchereto toevertrouwd. Het lijkt dan ook meer dan waarschijnlijk dat Leonardo zijn creatieve ontwikkeling in deze omgeving is begonnen. Het creatieve denken van Da Vinci is een eigenschap die we met Toia willen uitdragen. Bijvoorbeeld door het combineren van lokale ingrediënten om zo tot een mooie nieuwe smaak te komen, met behoud van respect voor traditionele Italiaanse gerechten.

Wat hier prachtig op aansluit is het respecteren en gebruiken van deze lokale producten in allerlei uiteenlopende dagelijkse gerechten. Italiaans brood is hier een goed voorbeeld van. En één van de dingen die altijd is bijgebleven is het in het nabij gelegen Florence geproduceerde ‘schiacciata’, een plat brood vaak ter plekke belegd met lokaal verkregen kaas- en/of vleeswaren. Er zijn tal van combinaties mogelijk in het gebruik van vlees en/of kaas op de schiacciata, elk met haar eigen karakter. Wil je meer weten over écht Italiaans brood? Lees dan dit artikel in het Toia Magazine

Eenvoud is de ultieme verfijning
— Leonardo da Vinci
Florence blijft een bron van inspiratie voor Toia

Bekijk de Toia Instagram voor foto's van onze authentieke Italiaanse gerechten.