Posts in Seizoenen
Unieke Nieuwjaarsborrel

Op de Nieuwjaarsborrel sta je met een glas Prosecco in je handen. Je staat in een groepje en je wil ook een hapje eten. Dat moet heel gemakkelijk gaan. Kies niet voor broodjes waar het beleg al tussenuit valt als je het aanpakt. Let dus op bij het uitkiezen. Ga ook niet voor Hollandse frituur hapjes, waarbij je saus nodig hebt om het weg te krijgen en wat voor een vieze vloer of, nog erger, een vies shirt kan zorgen. 

Read More
4 tips voor een imponerende cateraar tijdens de kerstborrel

Wij Hollanders houden graag vast aan traditie. Hier is op zich niks mis mee, maar vernieuwing kan op haar beurt effectief zorgen voor voldoening, napraten, inspiratie en motivatie. En zo ook motivatie voor de medewerkers om in januari weer volop aan de slag te gaan voor de zaak. Zo ook met de catering van bedrijfs- en themafeesten zoals kerst. Kom je met iets nieuws dan steel je niet alleen de show, maar zorg je ook voor een positief lange termijn effect op de werkvloer.

Read More
Vlucht van Pisa naar Amsterdam

Waarom ik hier aan denk is omdat ik gisteren op weg was van Pisa, Toscane naar Amsterdam. Ik heb een aantal hele mooie dagen gehad in Florence waar ik wederom een hoop lekkers heb mogen proeven en mijn goede vrienden weer heb mogen zien. Dit geeft mij altijd een bepaald gevoel van euforie helaas duurde dit gevoel niet langer dan mijn verblijf in Pisa. De vlucht die mij van de luchthaven in Pisa naar vliegveld Schiphol, nabij Amsterdam, zou brengen kon helaas niet vertrekken vanwege de dikke mist.

Read More