Catering aan huis

Moeite met het vinden van een goed Italiaans restaurant? 

Moeite met het vinden van een goed italiaans restaurant? Een volmondig JA klinkt er uit de mond van Margherita Raugei, voormalig chef en patissier van Florentijns restaurant Madame e in Cucina. “Tegenwoordig hebben we simpelweg niet meer de tijd om volwaardige maaltijden te koken. Maar we houden wel van lekker eten thuis zijn op z’n tijd. Dan kan catering aan huis de oplossing bieden. Bijvoorbeeld als er vrienden over komen.”

moeite met het vinden van een goed Italiaans restaurant

Catering 

Catering is een uitstekende manier om goed, gezond en smaakvol eten te nuttigen in plaats van u gek te shoppen en het gerecht probeert te vinden waar alle gasten enthousiast over worden. “De veelzijdigheid van uiteenlopende gerechten en hapjes past goed bij een verjaardag, een familie reünie, een kerstborrel, Nieuwjaarsborrel of gewoon lekker met wat vrienden.” Geen zorgen meer over het eten dus. Nou ja: de rekening dan hoor ik u denken. Ook dat valt tegenwoordig reuze mee. Steeds meer cateraars zijn zeer open en er is veel bespreekbaar. Ook voor kleinere bedragen. “Catering kan worden afgestemd op het type gelegenheid dat u  heeft. Er zijn cateraars die het gehele menu met u bespreken, luisteren en met suggesties komen.”

Catering kan worden afgestemd op het type gelegenheid dat u  heeft. Er zijn cateraars die het gehele menu met u bespreken, luisteren en met suggesties komen.
— Margherita Raugei

 

Mogelijkheden cateraar

“Zo onderscheidt de succesvolle cateraar zich tegenwoordig,” aldus Raugei. “In overleg moet alles mogelijk zijn: de hapjes, de gerechten, de ingrediënten, de prijs en de setting. De cateraar dient ook open te staan voor uw ideeën en daaraan bij te dragen. Ten slotte moet hij of zij expertise uitstralen, maar wel met een sympathieke houding. Dan weet u dat u de juiste cateraar gevonden hebt voor uw gelegenheid.”

Catering aan huis Toia

Traditionele Italiaanse catering

Tot een aantal jaar geleden was catering aan huis een beetje standaard en traditioneel. Echter, anno 2018 is het aanbod zeer gevarieerd. “Zo kunt u in Nederland écht traditioneel Italiaanse catering krijgen en in Italië authentiek Japans eten. Heerlijk lokaal eten, waarbij de gekozen hapjes en maaltijden speciaal op jouw wensen zijn afgestemd, met behoud van traditie!” Dus niet zoals thuisbezorgd, waarbij u speciale wensen maar moeilijk kunt aangeven.

Bent u op zoek naar een Italiaans menu of Italiaanse hapjes voor bij uw Nieuwjaarsborrel? Neem eens vrijblijvend een kijkje in de keuken van Toia en laat ze horen wat uw wensen zijn.

Albin Meijer 

05-01-2018