5 gouden regels voor catering bestellen aan huis.

Catering bestellen aan huis 

Laten we eerlijk zijn: het idee van catering bestellen aan huis is misschien niet altijd even bijzonder geweest. Bij een vorige werkgever heb ik iemand horen zeggen: “Catering is gewoon een koude hap en vaak door een evenement verplicht.” Dan kan je denken aan een kerstborrel of een verjaardag. Desondanks kan ik begrijpen dat catering best een stoffig imago heeft (gehad). Gevulde eieren en stukjes worst helpen niet echt bij dat idee... Echter hoeft dat helemaal niet waar te zijn, als je maar op een aantal dingen let! Daarom heb ik een aantal ‘gouden regels’ opgesteld waar je op kunt letten wanneer je catering aan huis wilt bestellen of wilt laten bezorgen. Daar gaan we!

Kijk goed naar de leeftijd van een cateringbedrijf

Is het cateringbedrijf al wat ouder? Dan zijn ze misschien meer ervaren maar misschien ook al wat aan de stoffige kant. Een jonger bedrijf daarentegen zal wat vernieuwender zijn in zijn manier van denken en koken.

Toia Catering thuis bezorgen

Let op of ze wel bezorgen op jouw locatie

Catering bezorgen aan huis kan een goede en verrassende optie zijn, zorg er dan wel voor dat je de zekerheid hebt dat de cateraar ook bij jou bezorgd. Sommige cateraars zullen er voor kiezen om een gedeelte af te maken op locatie om de kwaliteit te kunnen garanderen. Sommigen zullen alles bezorgen op jouw locatie.

Proeven!

Als je een stukje kaas kunt proeven wanneer je die wilt kopen waarom dan geen hapjes voor je super gezellige verjaardag? 

Als je een stukje kaas kunt proeven waarom dan geen hapjes voor je super gezellige verjaardag?

Kijk goed naar de prijs

Kijk goed naar de prijs van de cateraar. Catering aan huis bezorgen is niet altijd de goedkoopste keuze er komen echter een hoop zaken bij kijken, sommige cateraars zullen wat goedkoper zijn als andere. Laat je niet misleiden, je wilt niet bezuinigen op de verkeerde momenten. 

Catering aan huis

Catering aan huis

catering bestellen; Zoek niet alleen op cateraars maar ook op traiteurs

Traiteur is een ander woord voor cateraar, sommigen zullen zichzelf anders benoemen. Het kan net even dat verschil maken in je resultaten.  

Klaar om je volgende evenement van catering te voorzien? Catering bestellen kan een hele verrassende en gezellige keuze zijn, genieten van een hoop lekkers in je eigen vertrouwde omgeving, je moet alleen even op een aantal dingen letten. Veel plezier en vergeet vooral niet te genieten! 

Niels Drenth

23-11-2017