Italiaanse lasagne:beter wordt het niet!

Italiaanse lasagne 

Klassieke gerechten als Italiaanse lasagne komen terug. En hoe! Ondanks het brede aanbod van supermarkten is er ook behoefte aan heerlijke klassieke gerechten die voor u worden klaargemaakt en die u thuis kunt nuttigen. De gespecialiseerde catering aanbieder speelt hier slim op in. Zij weet dat mensen steeds minder prioriteit hechten aan kooktijd, maar wel die traditionele, kwalitatief hoogwaardige gerechten willen nuttigen.

Zo kan de cateraar doorgaan als een flinke concurrent van de supermarkt. En terecht! Neem nou een klassiek Italiaans gerecht als lasagne, een gerecht dat simpel oogt, maar bestaat uit een aantal complexe elementen. Denk daarbij aan de ragù, bechamelsaus en de pastabladen. Een klassiek gerecht dat iedereen wel wekelijks wil nuttigen!  

Lasagne classiche

Een klassieke lasagne met alleen maar verse ingrediënten kost ruim drie en een half uur om op tafel te zetten. En dat is voor iemand die ervaring heeft met het bereiden van een klassieke lasagne. Wie maakt tegenwoordig die tijd nog vrij om te koken? Supermarkten zien dit ook en bieden kant en klare lasagnebladen, kruidenmixjes en bechamelsaus aan. Voordeel: het scheelt je twee uur bereidingstijd. Maar weegt dit op tegen het nadeel? Zeker niet! Het gaat namelijk ten koste van het allerbelangrijkste: de smaak! En mensen hebben en houden die behoefte! 

Verse bereiding door Italiaanse cateraar

Niels Drenth, oprichter van Toia, speelt hier op in. “Wij bereiden lasagne zelf in onze professionele keuken. De ragù, de bechamelsaus, de bladen.. Dat kost ons veel tijd, maar we krijgen er ook veel voor terug. "Wij hebben het bezorgen van vers bereide lasagne nog maar net aan de dienstverlening van Toia toegevoegd en de bestellingen vliegen al binnen,” aldus de eigenaar. Huidige Toia klanten zijn ook zeer tevreden met dit aanbod. Babet heeft afgelopen zomer Toia bij haar thuis laten koken voor haar verjaardag en heeft direct lasagne besteld toen dit aangeboden werd.

Niels vult daarop aan: “We richten ons ook op de zakelijke markt. Zo hebben we onlangs het softwarebedrijf TrueLime blij gemaakt met een lasagne classiche en een vegetarische lasagne met aubergine.” Nynke, Office Manager bij TrueLime: “Tijdens onze business update meetings eten we altijd gezamenlijk. We zochten hierin iets vernieuwends. Je denkt in eerste instantie niet aan lasagne, maar waarom eigenlijk niet? En het was een goede keuze, want het smaakte heerlijk en was heel snel op allemaal!”

Lasagne thuis bezorgd

Toia denkt mee en biedt u de kans om thuis van een authentieke Italiaanse lasagne te genieten. De lasagne wordt koud bij u thuis bezorgd. Probeer het maar eens en laat u verrassen door alle vers bereide elementen die samenkomen in de lasagne.

 

 Bestel lasagne

 Het maken van de ragù voor lasagne

Het maken van de ragù voor lasagne