Heerlijk Italiaans Kerstmenu

Italiaans kerstmenu thuis 

Kerst.. volgens wijlen Andy Williams en vele, vele anderen the most wonderful time of the year. Fijn met de familie bij elkaar zijn waarin lekker eten een grote rol speelt. Sommigen willen graag zelf koken, anderen halen af en een derde groep gaat lekker uit eten. Er is ook een vierde optie: catering aan huis met een Italiaans kerstmenu. Waarom zou u deze optie de voorkeur geven?

Kerstmenu Italiaans

Italiaanse catering met kerst

Mensen zijn, naast het gebruikelijke vieren, op zoek zijn naar iets unieks met de kerst. Er wordt gezocht naar een combinatie van het traditionele vieren en het uitproberen van nieuwe dingen. Eén van die nieuwe dingen zou catering aan huis kunnen zijn. Er zijn talloze catering opties, maar welke geeft nou de mooiste beleving en ervaring als kerstmenu? Denk eens aan iets wat zowel inspireert als een hoog cultuurgehalte met zich meebrengt. Wat denkt u bijvoorbeeld van Italiaanse catering aan huis met kerst?

De Italiaanse keuken- en eetcultuur leent zich uitstekend voor een kerstmenu; op een vrijblijvende manier wordt er genoten van heerlijke gerechten. Er staat van alles op tafel, zoals bijvoorbeeld bruschetta, linguine all’ amatriciana en spaghetti al pesto calabrese. Het wordt zo gepresenteerd dat u van alles kunt pakken wanneer u wilt. Een tweede voordeel is dat u zelf de timing en het tempo kunt aangeven: er wordt niet een heel strak gangen menu gevolgd waarbij u gebonden bent aan timing en vast zit aan de tafel als er een gang verschijnt. Het is allemaal veel relaxter en het versterkt het gevoel van saamhorigheid dat bij kerst hoort. 

Een heerlijke manier van vieren met eventueel Nat King Cole of Frank Sinatra op de achtergrond.

Niks moet en alles mag. Lekker vrijblijvend een beetje pasta opscheppen, terwijl iemand anders nog even wacht. Een heerlijke manier van vieren met eventueel Nat King Cole of Frank Sinatra op de achtergrond. De diversiteit aan gerechten op tafel zorgt er bovendien voor dat er voor een ieder wat wils tussen zit. Zo wordt de kerst gezamenlijk zeer fijn beleefd; de kids hoeven niet strak aan tafel te blijven zitten en tussendoor kunnen wat cadeaus worden uitgepakt. Klinkt goed toch? 

Italiaans kerstmenu

Kerstcatering Toia 

Nu is natuurlijk de vraag wie dit met kerst zou kunnen bieden? Toia van Niels Drenth uit Driebergen is één van de aanbieders van Italiaanse gerechten. Met u worden de wensen doorgesproken, terwijl de gerechten stuk voor stuk toegelicht worden. Er is van alles mogelijk. Zo kan de catering volledig bereid bezorgd worden of kunnen gerechten bij u thuis nog afgemaakt worden. Denk dan bijvoorbeeld aan het koken van de pasta. Bovendien kan Niels van Toia u adviseren in bijpassende dranken als Franciacorta of Prosecco.  

Is uw interesse gewekt? Brengt u dan eens een bezoekje aan de rest van de website. 

Klik hier om vrijblijvend een afspraak te maken.    

Albin Meijer

13-11-2017