Een aangename verrassing!

Vrienden verrassen met eten

Maandag, 16 oktober 2017. Je zou denken: het is herfst. Regen, meer regen, nog meer regen, bladeren van de boom en harde wind.. op het moment van schrijven is het echter 23 graden, windstil en zonnig. Waar komt dit ineens vandaan? Een zeer aangename verrassing! Als je hard werkt en lange dagen maakt wil je af en toe ook eens aangenaam verrast worden.

Italiaanse catering aan huis

 

Verrassing leidt tot inspiratie

Inwoners van de provincie Utrecht hebben een ondernemend karakter; mensen werken hard, maken lange dagen en daarnaast er is af en toe tijd voor ontspanning, vernieuwing en voldoening. Op dat moment laten ze zich graag inspireren en verrassen. Er is grote interesse voor nieuwe dingen en de mensen proberen dit ook graag uit. Ook staan ze open voor cultuur gerelateerde zaken en zijn ze voortdurend op zoek naar bijzondere ervaringen. Maar waar vind je die bijzondere ervaring om je familie en vrienden mee te verrassen? 

 

Italiaanse catering aan huis

Er is veel twijfel bij hoe we onze naasten aangenaam kunnen verrassen. Er zijn veel opties, maar vaak is het lastig om te kiezen wat nou het verrassendst werkt. Hoe kan je daarmee geholpen zijn? Hier een poging.. Begin eens dichtbij huis aan iets wat zowel inspireert als een hoog cultuurgehalte met zich meebrengt. Wat denkt u bijvoorbeeld van Italiaanse catering aan huis?

De Italiaanse eetcultuur is inmiddels ver buiten Italië in overvloed te vinden; wie wil er nou niet nog eens wegdromen, denkend aan de Toscaanse zon tijdens een verrassende maaltijd? Zoals in een vorig blog te lezen is: “You only need a good excuse to have a party at home!”

 

Traditionele Italiaanse gerechten

In de Italiaanse keuken gaat het vaak om traditie en eenvoud, een mooi voorbeeld hiervan zijn de Italiaanse vleeswaren. Prosciutto crudo, bresaola, finocchiona, met vakmanschap en aandacht worden er in Italië al decennialang heerlijke vleeswaren gemaakt. Vaak worden die mooi dun gesneden geserveerd en soms met een toevoeging van een bijpassend stukje brood of gnocco fritto. Nog zo’n mooi voorbeeld van een traditioneel Italiaans gerecht is spaghetti alla carbonara, een gerecht wat straalt door zijn eenvoud maar gebruik je niet de juiste ingrediënten dan komt het allerminst tot zijn recht.

vrienden verrassen met eten

 

Italiaanse catering

In een ontspannen en ongedwongen sfeer thuis is het genieten geblazen met zowel de gerechten als het inspirerende ondernemersverhaal achter Toia. Via dit formulier kunt u uw wensen aangeven. Laat uw gegevens achter en we komen langs voor een kennismaking. We nemen dan, op basis van uw wensen, een selectie aan ingrediënten mee die u kunt proeven.

 

Oh en vergeet niet het volgende: vertel ons uw meest aangename verrassing wanneer we langskomen. 

 

Hartelijke groet, Albin van Toia