Italiaans Menu

Toia Italiaans menu, zoals in Italië bestaat ons menu uit antipasti, een eerste gerecht, een tweede gerecht met bijgerechten en een nagerecht. Klik hieronder op één van de gangen als Primi of Secondi en u krijgt een aantal voorbeelden van de mogelijkheden te zien van ons Italiaanse menu

Gerechten uit Italië

Van lokale gerechten uit Toscane als pappa al pomodoro tot polenta met gorgonzola uit Lombardia, in overleg is er van alles mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om voor de Italiaanse catering alle klassieke Italiaanse gerechten aan te vragen, zoals er hier boven een aantal zijn vermeld. Heb je zelf een idee of gerecht of een vraag over de mogelijkheden binnen een dieet? Neem dan even contact op. Wilt u een menu samen laten stellen? Dat kan! Stuur een bericht via de knop hieronder 'catering bestellen' en geef uw wensen aan. 

Ook is het mogelijk om Italiaanse vers belegde broodjes te bestellen voor de lunch, bijvoorbeeld schiacciata met prosciutto of focaccia met gorgonzola.

Alle ingrediënten zijn zo vers mogelijk en komen bij voorkeur rechtstreeks uit Italië.

Toia verzorgde het eten en de drankjes bij de opening van ons Design evenement. Door Toia zijn open instelling en goede variatie kreeg het geheel een goede en vooral lekkere aanvulling.
— Bouke Bruins

foto's

Voor foto's van onze Italiaanse gerechten en een allround sfeerimpressie bekijkt u onze Instagrampagina of Facebookpagina. U hoeft zich niet aan te melden bij instagram om de foto's te kunnen zien. Of laat u verrassen door een van de artikelen in het Toia Magazine. Wellicht krijgt u zo een complete indruk van Toia en hoe wij werken.